zaterdag 28 oktober 2017

Septemberoverzicht van Thibe S. en Wout

Tekst van Thibe

We gingen naar Koksijde voor de verkeersles bij het leger  πŸ˜‹ . We hebben over de dode hoek van een πŸ‘ vrachtwagen geleerd. πŸ‘We mochten rijden in een verkeersparcours met go-karts. Er waren groene, rode en oranje lichten . We hebben over een hindernissenparcours moeten rijden met de fiets😎😎😎.

het was leuk
die verkeersles Koksijde πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—

Thibe .

Tekst van Wout:

We zijn goed begonnen met het nieuwe schooljaar.
We kregen ons schrijfgerei en al een paar leerboeken.
Er waren 3 nieuwe mensen, maar Priscilla een van de nieuwe, was hier 2 jaar geleden ook al. het middag eten was: kip kerrie met ananas en rijst.
We zijn nu donderdag 28 september en deze maand ging voorlopig al heel goed. We hebben ondertussen onze eigen i-pad gekregen,πŸ˜ŠπŸ˜ƒπŸ€—waar de meeste van ons zoals ik wel een beetje verslaafd aan zijn! Gelukkig toomt meester ons een beetje in (nvdr: noot van de redactie ;-))

Over i-pad en schermen gesproken,
We hebben karrewiet gekeken, voor de mensen die karrewiet niet kennen dat is nieuws op ketnet  echt super tof voor heel de familie πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ al zeg ik het zelf!
We gaan met de klas natuurlijk ook eens op bosklassen 🌲🌳🌳🌳🌲🌲⛺️πŸ•voor het eerste, tweede en derde leerjaar is dat in mei en voor het vierde, vijfde en zesde leerjaar is dat in oktober. Wat ik het leukste vind aan bosklassen is dat we zo veel post✉️krijgen hoe dan ook, geloof me dit word nog een heel cool schooljaar!!!!♥️♥️✏️πŸŒΉπŸ‘πŸ€ πŸ€“☺️πŸ‘¨‍🏫

sterkteπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ😈😎

ps. er zijn hier veel leerlingen die zich bezig houden met kubussen wat soms mag, maar ook soms niet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten